Gevelreiniging

Geeft uw gevel een verfrissing...


Op zoek naar een professionele gevelreiniger?

Gevelrenovatie West-Brabant  is gespecialiseerd in professionele gevelreiniging  

Wij reinigen gevels van zowel woningen als van bedrijfspanden.

Voor grotere projecten van meer dan 250m2 bent u ook bij ons aan het juiste adres! Wij reinigen uw gevel op een milieu vriendelijke manier, omdat chemisch reinigen vaak niet meer is toegestaan vanwege nieuwe milieueisen.

Wanneer u uw gevel wilt laten reinigen, dan dienen de voegen van uw woning nog wel in een goede staat te zijn.

 

Wanneer wij namelijk onder hoge druk uw gevel gaan reinigen, dan zullen reeds loszittende voegen er namelijk worden uitgespoten. Natuurlijk kunnen wij ook uw voegwerk herstellen of zelfs volledige gevelrenovatie uitvoeren indien dit nodig mocht zijn. 

 

Chemische reiniging of zandstralen?

Naast chemisch reinigen kunt u er ook voor kiezen om uw huis te laten zandstralen. Door uw gevel te zandstralen zal de toplaag van de stenen worden geschuurd, waardoor het vuil verdwijnt en uw gevel er weer als nieuw uit gaat zien. Een andere mogelijkheid is om uw gevel onder hoge druk te reinigen. Hoge druk reiniging wordt overigens ook gebruikt bij het verwijderen van verf op de gevel.

 

Kosten gevelreiniging

De kosten voor het reinigen van uw gevel zijn van verschillende factoren afhankelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende factoren: de grootte van de te reinigen gevel, de vervuilingsgraad, de detaillering van de gevel, de bereikbaarheid (begane grond of verdieping) en de manier waarop u de gevel wilt laten reinigen.

Vanzelfsprekend nemen wij de mogelijkheden en de bijbehorende kosten graag met u door. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via ons Contactformulier

Voegwerk

Wij kunnen uw oude voegen zorgvuldig en vakkundig verwijderen en uw gevel opnieuw voegen middels verschillende voegtechnieken

Impregneren

Deze behandelingen worden gebruikt om gebruikelijke problemen met uw gevel (zoals vocht, schimmel, mosvorming en witte vlekken) te voorkomen. 

Gevelonderhoud

Het onderhouden van uw gevel is natuurlijk belangrijk voor de uitstraling van uw woning of bedrijfpand.